Van offline naar online

Lekker cliché, maar het is toch echt wel zo gegaan. Een hobby om iedereen in je omgeving te willen helpen bij hun online zichtbaarheid, dat is uitgegroeid tot de huidige vorm van Powersites. 

Het digitale tijdperk maakt dat online zichtbaarheid voor vrijwel elke soort entiteit onmisbaar is. Maar inmiddels mogen we ook wel vaststellen dat de Corona-pandemie dit digitale tijdperk in een stroomversnelling heeft gebracht. Het online consumentengedrag is hierdoor extreem gestegen. Voor veel ondernemers bracht dit grote financiële uitdagingen teweeg. Met de pandemie in het verleden, zijn we onszelf veel meer online gaan bewegen. En waar de pandemie nog alleen zijn sporen na heeft gelaten, zijn we met ze allen niet afgeweken van het veelvuldige online gebruik. Veel bedrijven merken dit nog steeds op de dag van vandaag en spreken we wekelijks met bedrijven die hier de nadelen van merken. 

Powersites staat voor het ontzorgen van organisaties die optimaal online zichtbaar willen zijn, met alle facetten die daar bij komen kijken. Of het nu gaat om een mooi gestructureerde website of om een volledige webwinkel met duizenden artikelen. Met Powersites transformeert u deze uitdagingen in een opdracht en nemen wij alles uit handen. Uw online vindbaarheid is hiervan natuurlijk één van de belangrijkste aspecten. Maar ook uw zichtbaarheid via alle verschillende soorten apparaten die we tegenwoordig gebruiken staat hoog in het vaandel bij Powersites. Tegenwoordig bezoekt de consument het internet vaker via een smartphone, dan via een desktop computer en is het aantal webwinkels in Nederland de afgelopen twee jaar met bijna 40 procent gestegen. Online zichtbaarheid is niet alleen het hebben van een website of webshop, maar zijn hierbij ook onze socials een belangrijk speelveld. Het vinden van uw doelgroep op social media en kennis te laten maken met uw organisatie online, is dan ook een veelvuldig toegepaste marketing strategie. Bij Powersites staat uw doelgroep centraal, voor elke opdracht voeren wij dan ook een keyword-analyse uit, om zo goed te kunnen bepalen hoe uw wesbite optimaal de behoefte kan beantwoorden. 

De mogelijkheden voor uw organisatie online zijn enorm en Powersites is de partner om uw wensen te realiseren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een geheel gratis en vrijblijvend intakegesprek. 

powersites over ons